Vrijwilligers gevraagd! 

We zijn op zoek naar handjes!!
Steek jij ze met ons uit de mouwen?


De afgelopen weken heeft Rob (onze voorzitter) aan iedereen die het wilde horen (ouders, (selectie) spelers, jeugdleden etc.) het verhaal verteld over de toekomst en ambitie van DSC. Het moraal van het verhaal was dat we ons als vereniging willen focussen op de korfbalontwikkeling van onze leden. Dat wil zeggen dat de korfballers op het veld moeten staan en ervoor zorgen dat alle leden zich verder ontwikkelen.

Om dat te realiseren hebben we meer vrijwilligers nodig voor de ondersteunende diensten. Daar zijn we weer!! We realiseren ons dat we dat in het verleden al vaker hebben gevraagd en dat we, bij acties in het verleden ondanks de enthousiaste reacties, niet altijd hebben doorgepakt. Excuses daarvoor!

Nu hebben we echter goed in beeld wat we nodig hebben en waar we mensen nodig hebben. Klik hieronder op een van de opties waarvoor we mensen zoeken die ons kunnen ondersteunen. Als je klikt op de functie die je leuk lijkt lees je meer over wat het inhoudt en wat het voordeel ervan is. Als je geinteresseerd bent kun je bij de gekozen functie op aanmelden klikken en word je gevraagd je naam, telefoonnummer en emailadres in te vullen.

Wil je meer informatie neem dan contact op met Geert Franse ()Ps. Tijdens de diverse voorlichtingen zijn er al een aantal mensen gesproken. Als toen naam, telefoonnummer en emailadres zijn genoteerd is een nieuwe aanmelding niet nodig. Heb je een van ons echter in de wandelgangen aangesproken meld je dan a.u.b. alsnog aan via de website.