Korfbalfoto's van vóór 2018 uit archief Oypo

(30-12-2020)

Door COVID-19 zijn er al zo'n 9 maanden geen nieuwe korfbalfoto's van mijn hand via de site van DSC tot jullie gekomen. Gelukkig zijn eerder geplaatste foto's te bekijken via mijn Oypo-account of via Korfbal.nl. Maar daar gaat helaas verandering in komen.

Nu we volop de tijd hebben om onze archieven bij te werken, is Oypo met de mededeling gekomen dat de bij hen geplaatste foto's van vóór 2018 verwijderd gaan worden van hun servers. Een aderlating voor sportfotografen van o.a. Korfbalfoto, waaronder ook ondergetekende. Maar ook voor iedereen die wel eens oudere korfbalfoto's wil terugkijken. Veel tijd en moeite van fotografen gaat verloren, tegelijk met de mogelijkheid voor jullie tot terugkijken van mooie sportmomenten van DSC en andere verenigingen. Denk daarbij aan de vele kofbalwedstrijden, slotdagen, koningschieten, NK-korfbal, kampioenschappen en niet te vergeten: de weg naar de Korfbal League. Ook de mogelijkheid om (op termijn) je eigen korfbalgeschiedenis in een fotoboek te verwerken verdwijnt.

Wil je deze foto's nog een keer bekijken en/of downloaden ;-) , doe dat dan snel.
Je hebt tot 31 december 2020 de tijd. Vanaf 1 januari 2021 zijn ze niet meer via Oypo te bekijken.

Veel kijkplezier en een prettige jaarwisseling.


Door op de volgende link te klikken zijn alle door mij op Oypo geplaatste foto's van 
wedstrijden en evenementen te bekijken en te downloaden:
(-; ....de optie kopiëren wordt hier bewust NIET genoemd..... ;-)
Interesse in de hele FOTOSERIE?   Mail naar rob.reurling@korfbalfoto.nl

*  https://www.oypo.nl/robreurling

Dat kan ook via de website van Korfbalfoto:

*  http://korfbalfoto.nl/

In het kader van de wet AVG die op 25-05-2018 actief is geworden, van mij uit de melding dat voor de door mij op Oypo geplaatste foto's een verwerkersovereenkomst geldig is die terug te lezen is op de website van Oypo via de volgende link: https://www.opdefoto.eu/wp/verwerkersovereenkomst-oypo/ . De privacyverklaring van Oypo is via deze link te bekijken:  https://www.oypo.nl/nl/bezoeker/privacy

Foto's:  Rob Reurling Fotografie
 
 
[terug]