Bordsponsors rond het nieuwe hoofdveld van DSC

(01-12-2020)

In de periode tussen de eerste en tweede Corona golf is door de Sponsor Commissie alle zeilen bijgezet om potentiële sponsors warm te maken voor een reclamebord rond het hoofdveld. En met succes! We hadden de sponsors natuurlijk graag uitgenodigd en voorgesteld aan onze leden en publiek tijdens de officiële opening van ons nieuwe hoofdveld op 3 oktober jl.

Het kwam er helaas niet van en daarom stellen we de komende tijd onze sponsors op de website aan u voor, te beginnen met, voor de meeste van ons geen onbekende, makelaar Peter de Kok.

ERA-VB&T Makelaars Peter de Kok

Makelaar Peter de Kok, onafgebroken al meer dan 45 jaar spelend lid van DSC! Topfit staat hij klaar voor zijn klanten en er zijn maar weinig Eindhovense korfballers die geen huis van of bij Peter de Kok gekocht hebben. Een gepassioneerd korfballer en makelaar!

Peter de Kok: “Uw woonwens staat centraal en daar begint alles mee. Groter wonen, kleiner wonen, ergens anders gaan wonen. Wat ook de reden is, gevolg is het verkopen en/of kopen van een huis. Wat ik doe is uw wens vertalen in concrete en succesvolle actie. Het verkopen van uw huis en het helpen bij het kopen van een nieuwe huis. Maar ook het mee denken over tijdelijke huisvesting of een huurwoning.”

Peter de Kok op bres voor zijn klanten, hij zorgt dat uw woonwens vervuld wordt.

VB&T Peter de Kok 
Klik op de foto voor een groter exemplaar
 
 
[terug]